Søndergaard kød

Er Krogmodnet Kød

Kalvene vi bruger er krydsninger mellem malkerace og kødkvæg. Derved får vi fedtmarmoreringen (smagen) fra malkeracen og kødfylden fra kødkvæget.

Dyrene går på græs om sommeren, og bliver fodret med græs om vinteren. Vi fodre NON-GMO.

Dyrene opskæres af slagter Sørensen fra Videbæk. En slagter der sætter en ære i at lave god kvalitet.

Vi går op at kalvene har det godt, og er trygge i deres omgivelser.

Pølserne er også lavet af slagter Sørensen, og de er lavet uden sukker og gluten.

Priser på oksekød:

►  Fars 70,00 kr. / kg 5 kg 300,00 kr.
►  Suppeben 15,00 kr. / kg Skal bestilles
►  ossobuco 45,00 kr. / kg Skal bestilles
►  Skank 45,00 kr. / kg Skal bestilles
►  bovsteg 95,00 kr. / kg Skal bestilles
►  Oksebryst 55,00 kr. / kg Skal bestilles
►  Tværreb 45,00 kr. / kg Skal bestilles
►  Cuvette 119,00 kr. / kg
►  culotte 150,00 kr. / kg
►  Klump 100,00 kr./ kg. Skal bestilles
►  Gullas 110,00 kr. / kg Skal bestilles
►  Benløse fugle 140,00 kr. / kg Skal bestilles
►  Stroganoff 147,00 kr. / kg Skal bestilles
►  Roastbeef 140,00 kr. / kg
►  gl. oksesteg 95,00 kr / kg Skal bestilles
►  Tykstegs bøf 150,00 kr. / kg
►  Entrecote 260,00 kr. / kg
►  Ribeye 260,00 kr. / kg
►  Filetsteg 250,00 kr. / kg
►  Højreb steg 260,00 kr. / kg
►  Mørbrad 1/2 eller 1/1 345,00 kr. / kg

Du kan også købe en 1/4 pistol til 70,00 kr./kg
Det er der i en pistol: Oksemørbrad, tyndsteg, tyksteg, højreb, klump, yderlår, inderlår, ossobuko, culotte, cuvette, lårtunge, hakket, og kraftben.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.